Erdei iskola > Osztálykirándulás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Erdei iskola > 11 weboldal. Kategória leírása: Az erdei iskolák programjainak, nagy szerepe van az oktató-nevelő munkában. Játékos tanulás, hasznos tudás, ezer csoda a természetben.
Szponzorált linkek
Mogyoróhegyi Erdészeti Erdei Iskola
http://www.mogyorohegy-erdeiiskola.hu/

Pilisi Parkerdő Zrt. Visegrádi Erdészet: Erdei Művelődés Háza - Mogyoróhegyi Erdészeti Erdei Iskola weboldala. Szállás: 12 személyes faházak. Az Erdei Művelődés Háza komplett erdei iskola programot szolgáltat egész évben, az általános iskolás csoportok, osztályok részére.

Mogyoróhegyi Erdészeti Erdei Iskola
Csiperke Erdei Iskola és tábor, Márokpapi
http://www.csiperkeerdeiiskola.hu/

Erdei iskolánk a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet szívében lévő Márokpapi községben található. Öt napos turnusok, szállással, étkezéssel, gazdag programokkal. Ősszel és tavasszal várjuk az osztálykirándulókat is!

Csiperke Erdei Iskola és tábor, Márokpapi
Erdei iskola a Szelidi-tónál
http://www.erdeiiskola.eu/

Minősített erdei iskola a Szelidi-tónál. Szolgáltatások: Erdei iskola szervezett programokkal, szállással és étkezéssel. Tábor és osztálykirándulás lebonyolítása, színes programokkal. Oldalunkon megtalálják programjainkat, aktuális árainkat.

Erdei iskola a Szelidi-tónál
Erdei iskolák térképes gyűjteménye
http://erdei-iskolak.hu/fooldal.htm

Erdei iskolák térképes gyűjteménye. Válassza ki a tájegységet és megkapja a területén található erdei iskolák, táborhelyek listáját.

Erdei iskolák térképes gyűjteménye
Dunaszigeti Erdei Iskola és Kulcsosház
http://www.pisztrangkor.hu/erdei_iskolank.html

A Dunaszigeti Erdei Iskola és Oktatóközpont elsősorban a Felső-Szigetköz természeti és kulturális értékeit közvetíti. Az épületben 3 db 10 ágyas (+max. 6 pótágy), 2 db 2 ágyas szoba, egy közösségi és oktatóhelyiség, 3 WC, 4 zuhanyzó található. Az udvaron sátrazni is lehet.

Dunaszigeti Erdei Iskola és Kulcsosház
Erdei iskola az Iglauer Parkban, Városlőd
http://www.iglauerpark.hu/csomagajanlatok/erdei-iskola

Erdei iskola a Bakonyban, Városlődön az Iglauer Parkban. Színes programjainkban bemutatjuk a környék növény és állatvilágát, a néprajzi és kézműves hagyományokat, a környezeti hatásokat, a fenntartható gazdálkodás alapvetéseit. Látogassa meg weboldalunkat, ahol részletes tájékoztatót, lehetőségeket, szolgáltatásokat, árakat talál.

Erdei iskola az Iglauer Parkban, Városlőd
Vadóctanya, Gyenesdiás
http://www.vadoctanya.hu/index.php?pg=erdeiiskola

Vadóctanya táborunk, alkalmas különféle témájú erdei iskolai programok megvalósítására. Szeretettel várjuk az oktatási intézmények, pedagógusok érdeklődését. A Nyugat-Balaton változatos földrajzi környezete, védett fajokat is felvonultató növény- és állatvilága, a környék történelmi és kulturális emlékei jó lehetőséget adnak az iskolai tantervekhez kapcsolódó foglalkozásokhoz.

Vadóctanya, Gyenesdiás
Balatoni erdei iskolák
http://www.balatonguest.hu/balaton-erdei-iskolak.php

Erdei iskolák a Balatonnál: Balatonakali, Pálköve és Szántód. Az erdei iskolai programok beiktatása fontos minden oktatási intézmény számára, hisz remek lehetőséget, programokat, élményeket ad a diákoknak és megtöri az iskolai, tantermi hétköznapok egyhangúságát.

Balatoni erdei iskolák
Erdei iskolák a Bakonyban
http://www.bakonyerdo.hu/index.php/erdei-iskolak

Bakonyerdő Zrt. által üzemeltetett erdészeti, erdei iskolák. Cél: oktató, nevelő feladatok, környezettudatosság, természetvédelem, ismeretterjesztés óvodásoknak, iskolásoknak. A foglalkozások többnyire az iskolai szorgalmi időszakban zajlanak. Erdei iskolák: a Balaton-felvidéken, Pápa: Esterházy Erdészeti Erdei Iskola és Tallós Pál Tanösvény, Bakonybél: Bakonyi Kisbetyár Erdészeti Erdei Iskola, Devecser: Sárosfői Alkotóház.

Erdei iskolák a Bakonyban
Harangodi Erdészeti Erdei Iskola, Napkor
http://www.naperd.hu/erdei_iskola/new/

A Harangodi Erdészeti Erdei Iskolát a Nyírség szívében találjuk, Napkor község mellett, a Harangodi erdőben. Erdei iskolai programok alsósoknak, felsősöknek és középiskolásoknak. Nyári táborok, tanösvény.

Harangodi Erdészeti Erdei Iskola, Napkor
Erdei iskola a vadregényes Szigetközben
http://gyermektabor.hu/erdei-iskola/

A hédervári Kócsag Tábor 30 fős diákszállással, külön fürdőszobás tanári szobákkal, étkezővel és melegítőkonyhával, valamint foglalkoztató épülettel és nagy kerttel várja az erdei iskola résztvevőit. A táborból gyalog vagy kerékpárral is bebarangolható a vadregényes Szigetköz, ahol több száz madárfaj tekinthető meg, valamint egy egyedi flóra és fauna bővítheti a résztvevők természetismeretét.

Erdei iskola a vadregényes Szigetközben
Hirdetések
Oldal leírása
osztalykirandulas.wyw.hu: Kedves pedagógusok, diákok, kirándulást szervezők! Oldalunk segítséget nyújt a tervezésben, szervezésben: buszbérlés, látnivalók, osztálykirándulás programok belföldön és külföldön, erdei iskolák, szabadidős programok. Ifjúsági szálláshelyek, táborok, diákszállók, kempingek. Osztálykirándulás pályázatok, osztálypénz kezelés.Oldalunk célja, hogy a szervező egy helyen megtalálja osztálya számára, a legkedvezőbb kirándulást, programot.
Gyűjteményünkben 136 válogatott osztálykirándulás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 136 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3851