Ifjúsági tábor, táborozás, táborhelyek > Osztálykirándulás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ifjúsági tábor, táborozás, táborhelyek > 12 weboldal. Kategória leírása: Táborozási lehetőségek osztályoknak: ifjúsági tábor, táborhelyek.
Szponzorált linkek
Zánka - Új nemzedék központ
http://www.zanka.hu/

Az Ifjúsági Centrum célközönsége széles: gyerekek, fiatalok, osztályok, családok, szülők, nagyszülők; egyénileg és csoportosan egyaránt. Ifjúsági üdültetés, sportszolgáltatások, edei iskola, táborozás a Balaton felvidéken, a Káli-medence, a Művészetek Völgye, Tihany, Badacsony közelében.

Zánka - Új nemzedék központ
Vadóctanya Ifjúsági Tábor a Balatonnál
http://www.vadoctanya.hu/

Vadóctanya Ifjúsági Tábor a Balaton északi partján, Gyenesdiáson. A 80 férőhelyes üdülőnk kiváló helyszínül szolgálhat osztálykirándulás, erdei iskola, nyári tábor, gólyatábor, edzőtábor, stb. számára. Ifjúsági szállásunkon általános- és középiskolák, gyermek-, ifjúsági és sportegyesületek csoportjait, valamint családokat, baráti társaságokat egyaránt szívesen látunk. Kényelmes szállások kedvező áron, étkezéssel, változatos programokkal.

Vadóctanya Ifjúsági Tábor a Balatonnál
Égervölgye Ifjúsági Tábor, Varbóc
http://egervolgyetabor.hu/

Az Égervölgye Ifjúsági Tábor egy csodálatos természeti adottságokkal rendelkező tábor és pihenőhely Varbóc község külterületén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a világörökség részét képző Aggteleki-karszthoz közel. A tábor 112 férőhellyel rendelkezik, melyek 7 db törpe faházban és két nagyobb kőházban oszlanak meg.

Égervölgye Ifjúsági Tábor, Varbóc
Angyalkert tábor - Cserhátszentiván
http://angyalkert-tabor.hu/

Angyalkert tábor - Cserhátszentiván. A táborhely szolgáltatásai: erdei iskola, osztálykirándulás, 1 napos óvodás kirándulás, nyári táborok étkezéssel.

Angyalkert tábor - Cserhátszentiván
Mátra Kemping - Osztálykirándulás csomagok
http://matrakemping.hu/

Mátra Kemping **** szolgáltatásai: osztálykirándulás, csapatépítés, esküvő, táborszervezés, kalandpark, rendezvények. Amennyiben a Mátrába tervezik a kirándulást, tekintsék meg osztálykirándulás ajánlatainkat. 2-3 napos programcsomagok osztályoknak, étkezéssel, programokkal.

Mátra Kemping - Osztálykirándulás csomagok
Balatonakali ifjúsági tábor és turistaház
http://www.balatonierdeiiskolak.hu/balatonakali-ifjusagi-tabor.php

A gyermek tábor faházai erdős-ligetes környezetben helyezkednek el. Sátrazási lehetőség, büfé, önkiszolgáló étterem. A gyermek és ifjúsági tábor szívesen fogadja iskolák, gyermek és ifjúsági egyesületek tagjait, a baráti társaságokat, családokat egyaránt.

Balatonakali ifjúsági tábor és turistaház
Árnyas Sziget Ifjúsági Tábor, Szigetmonostor
http://www.arnyassziget.hu/

A tábor a Szentendrei-sziget egyik legszebb részén, Szigetmonostor üdülőterületén Horányban található. Remek helyszín osztálykiránduláshoz, erdei iskolai programok. Szállás: egyedi tervezésű és berendezésű emeletes faházak.

Árnyas Sziget Ifjúsági Tábor, Szigetmonostor
táborhelyek.hu
http://taborhelyek.hu/

táborhelyek.hu - Országos táborhely adatbázis, térképes kereső, naprakész információk.

táborhelyek.hu
Soproni Gyermek és Ijúsági tábor
http://soprontabor.hu/

A Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor várja kedves vendégeit. Ifjúsági szálláshelyünk kiválóan alkalmas osztálykirándulások, különböző nyári táborok, erdei iskolák, sporttáborok, főiskolai- és egyetemi rendezvények, gólyatáborok szervezésére.

Soproni Gyermek és Ijúsági tábor
Nagyvázsonyi Táborozó
http://www.taborozo.hu/

A Nagyvázsonyi Táborozó egy falusias családi házból kialakított gyermektábor, ifjúsági szálláshely, amely nyári táborként, erdei iskolaként valamint osztálykirándulások helyszíneként üzemel. A gyerektábor területe 2500 m2. Kettő 12, kettő 8, egy 10 és egy 5 ágyas szoba áll rendelkezésükre, konyhával, étkezővel és nemenként elkülönített vizesblokkal. A csoportok 30 féle változatos programból választhatják ki a kedvükre valót, melyek lebonyolítását pedagógusok és szakemberek végzik.

Nagyvázsonyi Táborozó
Tüskevár gyerektábor, a Velencei-tó mellett
http://www.tuskevargyerektabor.hu/?page_id=79

Erdei iskola, osztálykirándulás akciós csomagok a sukorói táborban, a Velencei-tó mellett. Izgalmas, kalandos, természetközeli programok, étkezés, szállás a táborban.

Tüskevár gyerektábor, a Velencei-tó mellett
Osztálykirándulás a vadregényes Szigetközben
http://gyermektabor.hu/osztalykirandulas/

A 2016-ban felújított hédervári Kócsag Tábor 30 fős diákszállással, külön fürdőszobás tanári szobákkal, étkezővel és melegítőkonyhával, valamint foglalkoztató épülettel és nagy kerttel várja az osztálykirándulás résztvevőit. A számtalan sporttevékenység mellett gyalog vagy kerékpárral is bebarangolható a vadregényes Szigetköz, illetve a történelmi és kulturális értékei is megismerhetőek.

Osztálykirándulás a vadregényes Szigetközben
Hirdetések
Oldal leírása
osztalykirandulas.wyw.hu: Kedves pedagógusok, diákok, kirándulást szervezők! Oldalunk segítséget nyújt a tervezésben, szervezésben: buszbérlés, látnivalók, osztálykirándulás programok belföldön és külföldön, erdei iskolák, szabadidős programok. Ifjúsági szálláshelyek, táborok, diákszállók, kempingek. Osztálykirándulás pályázatok, osztálypénz kezelés.Oldalunk célja, hogy a szervező egy helyen megtalálja osztálya számára, a legkedvezőbb kirándulást, programot.
Gyűjteményünkben 136 válogatott osztálykirándulás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 136 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3851