Top 40 legújabb link > Osztálykirándulás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Autóbusz bérlés osztálykirándulásokra
http://smartbus.hu/

Meghökkentő buszbérlés árak, túl magas szállítási költségek - ezekre itt nem számíthat! Ha ránk bízza, az autóbusz bérlés gyors és egyszerű lesz. Válasszon minket, ha csoportos túrát szervez, ha az egész csapatot egy fuvarral vinné el egy esküvőre, vagy céges rendezvényre! A kisbusz bérlés - amellett, hogy gazdaságos -, 100%-ig megbízható. Kérjük, még a buszbérlés megkezdése előtt jelezze extrém igényeit - kérésének eleget téve állítjuk össze árajánlatunkat. Hívjon minket most! Buszbérlés Budapest - a jó döntés!

Autóbusz bérlés osztálykirándulásokra
Erdei iskola a vadregényes Szigetközben
http://gyermektabor.hu/erdei-iskola/

A hédervári Kócsag Tábor 30 fős diákszállással, külön fürdőszobás tanári szobákkal, étkezővel és melegítőkonyhával, valamint foglalkoztató épülettel és nagy kerttel várja az erdei iskola résztvevőit. A táborból gyalog vagy kerékpárral is bebarangolható a vadregényes Szigetköz, ahol több száz madárfaj tekinthető meg, valamint egy egyedi flóra és fauna bővítheti a résztvevők természetismeretét.

Erdei iskola a vadregényes Szigetközben
Osztálykirándulás a vadregényes Szigetközben
http://gyermektabor.hu/osztalykirandulas/

A 2016-ban felújított hédervári Kócsag Tábor 30 fős diákszállással, külön fürdőszobás tanári szobákkal, étkezővel és melegítőkonyhával, valamint foglalkoztató épülettel és nagy kerttel várja az osztálykirándulás résztvevőit. A számtalan sporttevékenység mellett gyalog vagy kerékpárral is bebarangolható a vadregényes Szigetköz, illetve a történelmi és kulturális értékei is megismerhetőek.

Osztálykirándulás a vadregényes Szigetközben
Sulitúra - osztálykirándulás szállások
http://sulitura.hu/

A Sulitúra weboldalon diákok és tanárok kereshetnek osztálykirándulás szállásokat, programokat, pályázatokat. Az oldal használata és a foglalás ingyenes. Nem minden szállás fogad el diákcsoportokat, ezért az oldalon csak olyan szállások szerepelnek, amelyek szívesen fogadnak iskolai csoportokat, és diákok számára is megfizethető árakon dolgoznak.

Sulitúra - osztálykirándulás szállások
Osztálykirándulás Tisza-tó - Szabics Kikötő
http://www.szabicskikoto.hu/osztalykirandulas-tisza-to/

Kedves osztálykirándulás szervezők, szülők és pedagógusok! Kérem engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk a Tisza-tó természetes világát és azon programokat, melyek a gyermekek részére élményszerű tanulást biztosítanak ebben a csodálatos környezetben. Ajánlatainkat kifejezetten osztályoknak állítottuk össze, figyelembe véve a pedagógusok és a szülők igényeit. Bízunk benne, hogy az Önök segítségével a lehető legtöbb fiatallal tudjuk megismertetni a Tisza-tó természeti csodáit és az egészséges életmódhoz szorosan kapcsolódó aktív testmozgás élményét.

Osztálykirándulás Tisza-tó - Szabics Kikötő
Buszbérlés olcsón
http://pegazustravel.hu

Fő profilunk a személyszállítás: a dolgozók szállításától a luxus utakig, bel-, és külföldön egyaránt, több éves tapasztalattal rendelkezünk. Autóbuszaink a nemzetközi elvárásoknak maximálisan megfelelnek, mind műszakilag, mind felszereltségüket tekintve. Buszbérlés osztálykirándulásra.

Buszbérlés olcsón
Budai Hotel*** osztálykirándulás csomag
http://budaihotel.hu/osztalykirandulas

Megfizethető, de igényes szállást keres budapesti osztálykiránduláshoz? A Budai Hotel*** ideális szállás osztályoknak. Az osztállyal érkező 2 kísérő részére ingyenes a szállás. Hotelünk családias, minden osztállyal egyénileg tudunk foglalkozni. Gyönyörű panorámás teraszunkon étkezhet a teljes osztály. Reggelit, félpanziót, teljes ellátást is tudunk biztosítani maximum 35 fő részére (+7 pótágy). A csocsó, biliárd, pingpong játékok a kikapcsolódást segítik. A hotel a XII. kerület elegáns részén fekszik, csendes, nyugodt környezetben. Ingyen Wifi használható a hotel teljes területén. Segítünk összeállítani a programokat is. Különtermünkben vagy teraszunkon az egész osztály össze tud jönni.

Budai Hotel*** osztálykirándulás csomag
Katica Vendégház Aggtelek
http://www.aggtelekivendeghaz.hu

Katica Vendégház Aggtelek, Vass Imre utca 21. Tel.: 0630753-4186. Csoportoknak egyedi, személyre szabott kedvezmény! Aggtelek legfrekventáltabb, legkényelmesebb, legolcsóbb és központi szálláshelye. Kapacitásunk: 40fő. Nyitva tartás: egész évben. Az udvaron: állatsimogató (emuk, bárányok), játszótér, medence, nagy parkosított udvar, szalonnasütési-bográcsozási lehetőség. Szobáink: apartmanos szobák, tv, wifi, ágynemű, törülköző, teljesen felszerelt konyha.

Katica Vendégház Aggtelek
Osztálykirándulás busszal - Eger
http://www.albatrosz.mzy.hu

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik autóbuszok bérbeadásával, ezen felül belföldi és más országokba történő személyszállítással. Munkahelyi csoportok, iskolások, kirándulók utaztatását is vállaljuk, azon kívül repülőtéri transzfert, és különjáratot is indítunk. Két saját jól felszerelt, minden igényt kielégítő járművünk mellett több alvállalkozó is rendelkezésünkre áll. Buszvezetőink több ezer kilométert vezettek balesetmentesen! Célunk a biztonság és a kényelem, mely eddigi megrendelőink igényeit tökéletesen kielégítette.

Osztálykirándulás busszal - Eger
Budapest látnivalói, nevezetességek
http://www.utazzitthon.hu/budapest-latnivalok.html

Tekintse meg Budapest látnivalóit, nevezetességeit, múzeumait. Oldalunkon könnyen összeállhatja az osztály számára a legjobb programokat.

Budapest látnivalói, nevezetességek
Pécs a kultúra városa
http://www.pecsorokseg.hu/

Cella Septichora Látogató Központ weboldala. Pécs város római kori elődje, Sopianae késő római ókeresztény temetője 2000-ben került fel az UNESCO világörökségi listájára.

Pécs a kultúra városa
Casa de la Musica Hostel, Budapest
http://www.casadelamusicahostel.com/

Iskolai kirándulás, múzeumlátogatás? Dolgod van a fővárosban, de nem tudod, hol szállhatnál meg? Csoportos tréning vagy tanfolyam, amelyhez helyszínre/szálláshelyre van szükséged? Kényelmes, hangulatos, fiatalos és olcsó szálláshely Budapest szívében! Elhelyezés: 4-6-8-10-12 ágyas hálótermekben egészen 90 főig. Cím: H- 1088 Budapest, Vas u. 16.

Casa de la Musica Hostel, Budapest
Pécsi Tudományegyetem kollégiuma
http://www.etk.pte.hu/menu/351/18

A kollégium 4 emeletén, 300 fő befogadására alkalmas, 60 db ötágyas vendégszoba található, amelyekhez szobánként vizesblokk tartozik. A történelmi belváros és a kulturális negyed könnyen elérhető. A Kollégium ellátást nem biztosít.

Pécsi Tudományegyetem kollégiuma
Cervus Hostel, Szarvas
http://www.cervus.hu/

A három, egyenként különböző férőhellyel rendelkező épületből álló, 456 férőhelyes Cervus Hostel, a szarvasi Tessedik Sámuel Főiskola tulajdonában áll, mely a szorgalmi időszakon kívül, illetve esetleges szabad kapacitásában, szálláshelyként várja a Szarvasra érkező vendégeket.

Cervus Hostel, Szarvas
Hotel Magister, Veszprém
http://www.hotelmagister.hu/hun/page-osztalykirandulas-ifjusagi-szallas-koll ...

Szervezzen osztálykirándulást, tábort Veszprémbe, a Királynék városába, ahonnan a Balaton és a Bakony is elérhető közelségben van! A belvároshoz közel, olcsó szállással, hotel szintű szolgáltatással várjuk egész évben az osztálykirándulókat, diákcsoportokat a Pannon Egyetem, modern, 800 férőhelyes diákhotel, szálloda jellegű kollégiumában.

Hotel Magister, Veszprém
Ifjúsági és diákszállók Egerben
http://kollegium.nejanet.hu/

A Neumann János Középiskola és Kollégium Ifjúsági és Diákszállói Egerben. Az iskola kollégiumai kitűnő lehetőségeket kínál osztálykirándulások, nyári táborok, továbbképzések, konferenciák lebonyolítására. Nyársalási lehetőség is biztosított.

Ifjúsági és diákszállók Egerben
Égervölgye Ifjúsági Tábor, Varbóc
http://egervolgyetabor.hu/

Az Égervölgye Ifjúsági Tábor egy csodálatos természeti adottságokkal rendelkező tábor és pihenőhely Varbóc község külterületén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a világörökség részét képző Aggteleki-karszthoz közel. A tábor 112 férőhellyel rendelkezik, melyek 7 db törpe faházban és két nagyobb kőházban oszlanak meg.

Égervölgye Ifjúsági Tábor, Varbóc
Nagyvázsonyi Táborozó
http://www.taborozo.hu/

A Nagyvázsonyi Táborozó egy falusias családi házból kialakított gyermektábor, ifjúsági szálláshely, amely nyári táborként, erdei iskolaként valamint osztálykirándulások helyszíneként üzemel. A gyerektábor területe 2500 m2. Kettő 12, kettő 8, egy 10 és egy 5 ágyas szoba áll rendelkezésükre, konyhával, étkezővel és nemenként elkülönített vizesblokkal. A csoportok 30 féle változatos programból választhatják ki a kedvükre valót, melyek lebonyolítását pedagógusok és szakemberek végzik.

Nagyvázsonyi Táborozó
Soproni Gyermek és Ijúsági tábor
http://soprontabor.hu/

A Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor várja kedves vendégeit. Ifjúsági szálláshelyünk kiválóan alkalmas osztálykirándulások, különböző nyári táborok, erdei iskolák, sporttáborok, főiskolai- és egyetemi rendezvények, gólyatáborok szervezésére.

Soproni Gyermek és Ijúsági tábor
táborhelyek.hu
http://taborhelyek.hu/

táborhelyek.hu - Országos táborhely adatbázis, térképes kereső, naprakész információk.

táborhelyek.hu
Ifjúsági táborhelyek országszerte
http://www.ifjusagitaborok.hu/

Kedves pedagógusok, szervezők! Osztálykirándulást szervez? Táborhelyszínt keres? Az oldalon megadhatja egyedi igényeit, szempontjait, mely alapján helyszín ajánlatot kérhet. Kezdje nálunk a szervezést!

Ifjúsági táborhelyek országszerte
kirándulunk.hu
http://www.kirandulunk.hu/

Az oldal belföldi csoportos utazások, kirándulások szervezéséhez ajánl szálláshelyeket, étkezési lehetőségeket, autóbuszokat és rengeteg programlehetőséget. Táborok, erdei iskolák, külföldi ajánlatok és utazási irodák ajánlatai is szerepelnek a kínálatunkban. A tartalmat régiókra, megyékre osztottuk, így a látogatók könnyedén eljuthatnak utazási céljukhoz, ahol egyre több szolgáltató ajánlatai közül válogathatnak.

kirándulunk.hu
Kirándulások
http://www.kirandulasok.hu/

Kedves pedagógusok, osztályfőnökök, diákok, kirándulást szervezők! Kiadványunkkal és oldalunkkal, szeretnénk segítséget nyújtani, ezért osztálykirándulás, erdei iskola, nyári tábor, illetve bármilyen rendezvény elképzelésüket elküldik nekünk, mi továbbítjuk ügyfeleinknek.

Kirándulások
Árnyas Sziget Ifjúsági Tábor, Szigetmonostor
http://www.arnyassziget.hu/

A tábor a Szentendrei-sziget egyik legszebb részén, Szigetmonostor üdülőterületén Horányban található. Remek helyszín osztálykiránduláshoz, erdei iskolai programok. Szállás: egyedi tervezésű és berendezésű emeletes faházak.

Árnyas Sziget Ifjúsági Tábor, Szigetmonostor
Balatonakali ifjúsági tábor és turistaház
http://www.balatonierdeiiskolak.hu/balatonakali-ifjusagi-tabor.php

A gyermek tábor faházai erdős-ligetes környezetben helyezkednek el. Sátrazási lehetőség, büfé, önkiszolgáló étterem. A gyermek és ifjúsági tábor szívesen fogadja iskolák, gyermek és ifjúsági egyesületek tagjait, a baráti társaságokat, családokat egyaránt.

Balatonakali ifjúsági tábor és turistaház
Pálkövei ifjúsági szállás, turistaszállás
http://www.balatonguest.hu/palkove-ifjusagi-szallas.php

A Balatontól, a strandtól 30 méterre lévő 250 férőhelyes fa és kőházas ifjúsági szállás várja az iskolákat, gyermek és ifjúsági egyesületeket, és egyéb vendégcsoportokat. Étkezés: 100 személyes önkiszolgáló étterem, büfé hangulatos terasszal.

Pálkövei ifjúsági szállás, turistaszállás
Hostel & Hotel Rév Balaton, diákszálló
http://www.balatonguest.hu/hotel-rev-balaton.php

Hostel & Hotel Rév Balaton - diák hotel Szántódon. A 150 ágyas ifjúsági szálloda, a parttól 200 m-re található. Szívesen fogad iskolákat, osztálykirándulókat, civil szervezeteket, cégeket, baráti társaságokat, családokat egyaránt.

Hostel & Hotel Rév Balaton, diákszálló
Balatoni erdei iskolák
http://www.balatonguest.hu/balaton-erdei-iskolak.php

Erdei iskolák a Balatonnál: Balatonakali, Pálköve és Szántód. Az erdei iskolai programok beiktatása fontos minden oktatási intézmény számára, hisz remek lehetőséget, programokat, élményeket ad a diákoknak és megtöri az iskolai, tantermi hétköznapok egyhangúságát.

Balatoni erdei iskolák
Vadóctanya Ifjúsági Tábor a Balatonnál
http://www.vadoctanya.hu/

Vadóctanya Ifjúsági Tábor a Balaton északi partján, Gyenesdiáson. A 80 férőhelyes üdülőnk kiváló helyszínül szolgálhat osztálykirándulás, erdei iskola, nyári tábor, gólyatábor, edzőtábor, stb. számára. Ifjúsági szállásunkon általános- és középiskolák, gyermek-, ifjúsági és sportegyesületek csoportjait, valamint családokat, baráti társaságokat egyaránt szívesen látunk. Kényelmes szállások kedvező áron, étkezéssel, változatos programokkal.

Vadóctanya Ifjúsági Tábor a Balatonnál
Vadóctanya, Gyenesdiás
http://www.vadoctanya.hu/index.php?pg=erdeiiskola

Vadóctanya táborunk, alkalmas különféle témájú erdei iskolai programok megvalósítására. Szeretettel várjuk az oktatási intézmények, pedagógusok érdeklődését. A Nyugat-Balaton változatos földrajzi környezete, védett fajokat is felvonultató növény- és állatvilága, a környék történelmi és kulturális emlékei jó lehetőséget adnak az iskolai tantervekhez kapcsolódó foglalkozásokhoz.

Vadóctanya, Gyenesdiás
Középiskolás programok Erdélyben
http://www.ejke.hu/iranyerdely/osztalykirandulas.html

Az Erdélyt Járók Közhasznú Egyesület (EJKE) program összeállítása, tanulmányi- és osztálykirándulásokhoz, középiskolások részére, melynek időtartama: 4 éjszaka / 5 nap. Főbb szempontok: történelemi, irodalmi emlékek, kiselőadások, szabadidős programok, túraútvonalak, csillagtúrák.

Középiskolás programok Erdélyben
Osztálykirándulás - Irány Erdély!
http://www.iranyerdely.hu/

Erdélyi kirándulások csoportok, osztályok, iskolák részére. Tartson velünk e csodás tájra, ismerje meg az erdélyi magyarság hagyományait és történelmét. Történelmi és irodalmi kirándulások diákoknak. Felkeressük a magyar királyok, erdélyi fejedelmek, költők és írók szülőhelyeit, emlékházait, szobraikat, várakat, várromokat. Várjuk a diákokat és tanáraikat múltunk és hagyományaink jobb megismerésére!

Osztálykirándulás - Irány Erdély!
Idegenvezetés Kárpátalján
http://www.karpataljaihivogato.org/

Kárpátalja történelmi nevezetességeit, háborítatlan természeti tájait egyre több turista csoport, osztály keresi fel. A "Kárpátaljai hívogató" több éves idegenvezetői, részletes tájismereti tapasztalattal és hiteles, ám aprólékos történelmi adalékirodalommal rendelkezik, így vendégeink tartalmas, szép és kellemes élményben részesülnek a Kárpátalján töltött 1-7 napos közös kirándulások alatt. A Kárpátaljai Magyar Idegenvezetők Munkaközösségének programjai.

Idegenvezetés Kárpátalján
Student Lines - diákutazások Európában
http://www.studentlines.hu/

A Student Lines Diákutazási Iroda lehetőséget nyújt, hogy a magyar diákok megismerkedjenek Európa történelmi és kulturális örökségeivel. Csoportos utazások Európa számos országába, városaiba. Segítségükkel, már sok ezer általános- és középiskolai tanuló látogatott el a történelmi Magyarország területeire, Angliába, Londonba, Skóciába... - Cím: H-1067 Budapest, Teréz krt. 27., Telefon: 302-7767, 302-7637

Student Lines - diákutazások Európában
Hon Tours - Kirándulások, tanulmányi utak
http://www.hontours.hu/osztalykirandulasok/

Hon Tours Utazási Iroda - Osztálykirándulások, tanulmányi utak szervezése, a Kárpát-medencében, Közép-Európában. Egy kis ízelítő ajánlatainkból: Székelyföld, Délvidék, Kárpátalja - Őseink nyomában, történelmi, irodalmi tanulmányutak... Cím: H-1056 Budapest, Váci utca 39. Telefon: +36 1 266-0644

Hon Tours - Kirándulások, tanulmányi utak
Styrassic Park - Dínópark Ausztriában
http://www.styrassicpark.hu/

Élménypark Ausztiában, 40 km -re a Rábafüzesi határtól, Bad Gleichenbergben. Az öthektáros, erdei környezetben, 70 életnagyságú dinó szobor, 3D-s mozi, szálláslehetőség, étterem, földrengés és vulkánszimulátor várja a kicsiket és nagyokat. Naponta többféle showműsor, kézműves foglalkozások...

Styrassic Park - Dínópark Ausztriában
JEKA Hungária Utazási Iroda
http://www.jeka.hu/

JEKA Hungária Utazási Iroda, 2025 Visegrád, Fő u. 30. Kedves pedagógusok, szülők, diákok! Ifjúsági házakat, turista szállókat kínálunk csoportoknak (min. 15 főtől) belföldön a Dunakanyarban és külföldön (Ausztriában, Horvátországban, Csehországban, Szlovákiában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban). Minden csoport külön házat kap. Házaink alkalmasak osztálykirándulások, tanulmányi kirándulások, családi-baráti kirándulások helyszíneinek. Várjuk jelentkezésüket!

JEKA Hungária Utazási Iroda
Kirándulások, csoportos utazások
http://www.utazas.info/osztalykirandulas

Sítúrák, városlátogatások, körutak csoportoknak, osztályoknak külföldre. Egyéni ötletek megvalósítását is vállaljuk, belföldön és külföldön egyaránt. Ha csak autóbuszra van szüksége, nálunk azt is kedvező áron bérelhet. Ízelítő kínálatunkból: Ausztria-Bécs, Erdély, Horvátország, Prága, Krakkó, Plitvicei-tavak...

Kirándulások, csoportos utazások
JEKA - Osztálykirándulás a Dunakanyarba
http://www.jeka.hu/osztalykirandulas

JEKA Hungária Utazási Iroda osztálykirándulás ajánlatai a festői Dunakanyarba. Kedvező árú külföldi utak, tanulmányi kirándulások, osztálykirándulások szervezése egész évben. Ifjúsági szállóik, kiválóan alkalmasak osztálykirándulások, erdei iskolák, tanulmányi kirándulások helyszínéül.

JEKA - Osztálykirándulás a Dunakanyarba
Osztálykirándulások történelmi köveken
http://www.hotelkapitany.hu/hu/programok/osztalykirandulas

A sümegi vár és a Várkapitány és csapata szeretettel várja a diákokat egy izgalmas középkori időutazásra. Élő, kalandos történelemóra programok. 1 és több napos osztálykirándulókat is szeretettel várunk programjainkra: betekintés a vár mindennapi életébe, középkori, lovagi történelem, lovaglás, korabeli fegyverek...Szállást és napi háromszori étkezést biztosítunk.

Osztálykirándulások történelmi köveken
Hirdetések
Oldal leírása
osztalykirandulas.wyw.hu: Kedves pedagógusok, diákok, kirándulást szervezők! Oldalunk segítséget nyújt a tervezésben, szervezésben: buszbérlés, látnivalók, osztálykirándulás programok belföldön és külföldön, erdei iskolák, szabadidős programok. Ifjúsági szálláshelyek, táborok, diákszállók, kempingek. Osztálykirándulás pályázatok, osztálypénz kezelés.Oldalunk célja, hogy a szervező egy helyen megtalálja osztálya számára, a legkedvezőbb kirándulást, programot.
Gyűjteményünkben 136 válogatott osztálykirándulás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 136 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3912