Osztálykirándulás szervezése, osztálykirándulás > Osztálykirándulás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Osztálykirándulás szervezése, osztálykirándulás > 10 weboldal. Kategória leírása: Osztálykirándulással foglalkozó oldalak, információs portálok. Hírek és cikkek a témában.

osztalykirandulas.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Kirándulástervező
Kirándulástervező
http://kirandulastervezo.hu/

Magyarország kirándulási célpontjai, látnivalói, nevezetességei. Az oldal segítségével könnyen megtervezhetjük programjainkat. Kirándulási célpontok, túrák, szállások, múzeumok, kalandprogramok.

kirandulastervezo.hu
osztalykirandulasok.hu
osztalykirandulasok.hu
http://www.osztalykirandulasok.hu/

A weboldal segítséget nyújt azoknak a pedagógusoknak, szülőknek, alapítványoknak, akik osztálykirándulásokat szerveznek. Szálláshelyek, szabadidős programok, látnivalók, vendéglátóhelyek.

www.osztalykirandulasok.hu
Lenko Oktatási Bt.
Lenko Oktatási Bt.
http://www.erdei-iskolak.hu/

Az oldalon összefoglaló listát találunk hazai csoportos szálláslehetőségekről: erdei iskolák, táborok, osztálykirándulási lehetőségek, kempingek iskoláknak, diákoknak.

www.erdei-iskolak.hu
Kirándulások
Kirándulások
http://www.kirandulasok.hu/

Kedves pedagógusok, osztályfőnökök, diákok, kirándulást szervezők! Kiadványunkkal és oldalunkkal, szeretnénk segítséget nyújtani, ezért osztálykirándulás, erdei iskola, nyári tábor, illetve bármilyen rendezvény elképzelésüket elküldik nekünk, mi továbbítjuk ügyfeleinknek.

www.kirandulasok.hu
Vendéglátóhelyek
Vendéglátóhelyek
http://osztalykirandulas.hu/vendeglatohely

Amennyiben olyan szállást foglaltak, ahol nincs a szolgáltatásban a gyerekek étkeztetése, ez az oldal segítségükre lehet. Vendéglátóhelyek megyékre bontva.

osztalykirandulas.hu
Az együttes élmény fontossága
Az együttes élmény fontossága
http://www.osztalyfonok.hu/cikk.php?id=660

Az osztály közösséggé kovácsolódását, a tanulók közötti kapcsolatrendszer minőségét erősen befolyásolják a tanítási órán és iskolán kívül megélt együttes élmények, mint például az osztálykirándulás. Korábban a leghatékonyabb közös élménynek számított, viszont sajnálatos, hogy ez ma már sok iskolában nincsen így...

www.osztalyfonok.hu
Tanácsok osztálykirándulás szervezéshez
Tanácsok osztálykirándulás szervezéshez
http://sulihalo.hu/pedagogus/917-szabadido-szervezes/5122-osztalykirandulas- ...

Hasznos tanácsok pedagógusoknak, osztálykirándulást szervezőknek. Érdemes már év elején elkezdeni a tervezést és ezek után a helyszínt, időpontot lefixálni...Érdemes a busz lefoglalása után egyeztetni. Amennyiben vonattal tervezzük a kirándulást, akkor ennyire nem kell előre gondolkodni.

sulihalo.hu
kirándulunk.hu
kirándulunk.hu
http://www.kirandulunk.hu/

Az oldal belföldi csoportos utazások, kirándulások szervezéséhez ajánl szálláshelyeket, étkezési lehetőségeket, autóbuszokat és rengeteg programlehetőséget. Táborok, erdei iskolák, külföldi ajánlatok és utazási irodák ajánlatai is szerepelnek a kínálatunkban. A tartalmat régiókra, megyékre osztottuk, így a látogatók könnyedén eljuthatnak utazási céljukhoz, ahol egyre több szolgáltató ajánlatai közül válogathatnak.

www.kirandulunk.hu
Ifjúsági táborhelyek országszerte
Ifjúsági táborhelyek országszerte
http://www.ifjusagitaborok.hu/

Kedves pedagógusok, szervezők! Osztálykirándulást szervez? Táborhelyszínt keres? Az oldalon megadhatja egyedi igényeit, szempontjait, mely alapján helyszín ajánlatot kérhet. Kezdje nálunk a szervezést!

www.ifjusagitaborok.hu
Sulitúra - osztálykirándulás szállások
Sulitúra - osztálykirándulás szállások
http://sulitura.hu/

A Sulitúra weboldalon diákok és tanárok kereshetnek osztálykirándulás szállásokat, programokat, pályázatokat. Az oldal használata és a foglalás ingyenes. Nem minden szállás fogad el diákcsoportokat, ezért az oldalon csak olyan szállások szerepelnek, amelyek szívesen fogadnak iskolai csoportokat, és diákok számára is megfizethető árakon dolgoznak.

sulitura.hu
Oldal leírása
osztalykirandulas.wyw.hu: Kedves pedagógusok, diákok, kirándulást szervezők! Oldalunk segítséget nyújt a tervezésben, szervezésben: buszbérlés, látnivalók, osztálykirándulás programok belföldön és külföldön, erdei iskolák, szabadidős programok. Ifjúsági szálláshelyek, táborok, diákszállók, kempingek. Osztálykirándulás pályázatok, osztálypénz kezelés.Oldalunk célja, hogy a szervező egy helyen megtalálja osztálya számára, a legkedvezőbb kirándulást, programot.
Gyűjteményünkben 135 válogatott osztálykirándulás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 135 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3649