Osztálykirándulás szervezése, osztálykirándulás > Osztálykirándulás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Osztálykirándulás szervezése, osztálykirándulás > 10 weboldal. Kategória leírása: Osztálykirándulással foglalkozó oldalak, információs portálok. Hírek és cikkek a témában.
Szponzorált linkek
Kirándulástervező
http://kirandulastervezo.hu/

Magyarország kirándulási célpontjai, látnivalói, nevezetességei. Az oldal segítségével könnyen megtervezhetjük programjainkat. Kirándulási célpontok, túrák, szállások, múzeumok, kalandprogramok.

Kirándulástervező
osztalykirandulasok.hu
http://www.osztalykirandulasok.hu/

A weboldal segítséget nyújt azoknak a pedagógusoknak, szülőknek, alapítványoknak, akik osztálykirándulásokat szerveznek. Szálláshelyek, szabadidős programok, látnivalók, vendéglátóhelyek.

osztalykirandulasok.hu
Lenko Oktatási Bt.
http://www.erdei-iskolak.hu/

Az oldalon összefoglaló listát találunk hazai csoportos szálláslehetőségekről: erdei iskolák, táborok, osztálykirándulási lehetőségek, kempingek iskoláknak, diákoknak.

Lenko Oktatási Bt.
Kirándulások
http://www.kirandulasok.hu/

Kedves pedagógusok, osztályfőnökök, diákok, kirándulást szervezők! Kiadványunkkal és oldalunkkal, szeretnénk segítséget nyújtani, ezért osztálykirándulás, erdei iskola, nyári tábor, illetve bármilyen rendezvény elképzelésüket elküldik nekünk, mi továbbítjuk ügyfeleinknek.

Kirándulások
Vendéglátóhelyek
http://osztalykirandulas.hu/vendeglatohely

Amennyiben olyan szállást foglaltak, ahol nincs a szolgáltatásban a gyerekek étkeztetése, ez az oldal segítségükre lehet. Vendéglátóhelyek megyékre bontva.

Vendéglátóhelyek
Az együttes élmény fontossága
http://www.osztalyfonok.hu/cikk.php?id=660

Az osztály közösséggé kovácsolódását, a tanulók közötti kapcsolatrendszer minőségét erősen befolyásolják a tanítási órán és iskolán kívül megélt együttes élmények, mint például az osztálykirándulás. Korábban a leghatékonyabb közös élménynek számított, viszont sajnálatos, hogy ez ma már sok iskolában nincsen így...

Az együttes élmény fontossága
Tanácsok osztálykirándulás szervezéshez
http://sulihalo.hu/pedagogus/917-szabadido-szervezes/5122-osztalykirandulas- ...

Hasznos tanácsok pedagógusoknak, osztálykirándulást szervezőknek. Érdemes már év elején elkezdeni a tervezést és ezek után a helyszínt, időpontot lefixálni...Érdemes a busz lefoglalása után egyeztetni. Amennyiben vonattal tervezzük a kirándulást, akkor ennyire nem kell előre gondolkodni.

Tanácsok osztálykirándulás szervezéshez
kirándulunk.hu
http://www.kirandulunk.hu/

Az oldal belföldi csoportos utazások, kirándulások szervezéséhez ajánl szálláshelyeket, étkezési lehetőségeket, autóbuszokat és rengeteg programlehetőséget. Táborok, erdei iskolák, külföldi ajánlatok és utazási irodák ajánlatai is szerepelnek a kínálatunkban. A tartalmat régiókra, megyékre osztottuk, így a látogatók könnyedén eljuthatnak utazási céljukhoz, ahol egyre több szolgáltató ajánlatai közül válogathatnak.

kirándulunk.hu
Ifjúsági táborhelyek országszerte
http://www.ifjusagitaborok.hu/

Kedves pedagógusok, szervezők! Osztálykirándulást szervez? Táborhelyszínt keres? Az oldalon megadhatja egyedi igényeit, szempontjait, mely alapján helyszín ajánlatot kérhet. Kezdje nálunk a szervezést!

Ifjúsági táborhelyek országszerte
Sulitúra - osztálykirándulás szállások
http://sulitura.hu/

A Sulitúra weboldalon diákok és tanárok kereshetnek osztálykirándulás szállásokat, programokat, pályázatokat. Az oldal használata és a foglalás ingyenes. Nem minden szállás fogad el diákcsoportokat, ezért az oldalon csak olyan szállások szerepelnek, amelyek szívesen fogadnak iskolai csoportokat, és diákok számára is megfizethető árakon dolgoznak.

Sulitúra - osztálykirándulás szállások
Hirdetések
Oldal leírása
osztalykirandulas.wyw.hu: Kedves pedagógusok, diákok, kirándulást szervezők! Oldalunk segítséget nyújt a tervezésben, szervezésben: buszbérlés, látnivalók, osztálykirándulás programok belföldön és külföldön, erdei iskolák, szabadidős programok. Ifjúsági szálláshelyek, táborok, diákszállók, kempingek. Osztálykirándulás pályázatok, osztálypénz kezelés.Oldalunk célja, hogy a szervező egy helyen megtalálja osztálya számára, a legkedvezőbb kirándulást, programot.
Gyűjteményünkben 136 válogatott osztálykirándulás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 136 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3851