Osztálypénz, osztálykirándulás pályázat, osztálykassza > Osztálykirándulás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Osztálypénz, osztálykirándulás pályázat, osztálykassza > 11 weboldal. Kategória leírása: Egy osztálykirándulás szervezésénél fontos szempont a pénz. Gyakran a tanév során összegyűjtött megtakarításból tervezhetünk. Pályázati lehetőségek osztálykiránduláshoz, kedvezményes szálláshoz. Osztálypénz kezelés.
Szponzorált linkek
Határtalanul! program
http://www.hatartalanul.eu/

Pályázatok határon túli osztálykirándulásokra, melynek célja, hogy a magyarországi iskolások intézményes formában, állami támogatással jussanak el határon túli magyar közösségekhez.

Határtalanul! program
Osztálypénz számla az OTP Banknál
https://www.otpbank.hu/portal/hu/Bankszamla/Osztalypenz

Az iskolai osztályok, a tanév során összegyűjtött megtakarításukat, elhelyezhetik az OTP Osztálypénz számlán. Kedvezmény: amennyiben az osztály tanulói közül minimum 5 fő rendelkezik OTP Junior számlával a számlavezetés díjmentes. A számlához előnyös megtakarítások is köthetők.

Osztálypénz számla az OTP Banknál
Osztálypénz nyilvántartás
http://microsuli.hu/video.aspx?id=44

MicroSuli - Zseton zsonglőr: Osztálypénz nyilvántartás egyszerűen, látványosan! A legmegfelelőbb program erre a célra a Microsoft Office Excel 2007. Az erről szóló kisfilm megmutatja, hogyan kell használni. Intelligens táblázat készítése, az osztály tagjaira lebontva.

Osztálypénz nyilvántartás
K&H trambulin osztálykassza
https://www.kh.hu/publish/kh/hu/lakossag/termekek_szolgaltatasok/szamlavezet ...

K&H trambulin osztálykassza betétszámla általános és középiskolai osztályok, szakkörök, egyesületek, sport klubok részére, mely lehetőséget nyújt arra, hogy az összegyűjtött pénzt kedvező kamatozás mellett, biztonságosan és rugalmasan kezeljék.

K&H trambulin osztálykassza
Osztálykirándulás az Őrségben pályázat
http://www.orsegvendeghaz.hu/osztalykirandulas-palyazat

Az Őrség Vendégház és Étterem pályázatot hirdet kedvezményes egy- és többnapos osztálykirándulás megrendezésére az Őrségben. A pályázatok beadása és elbírálása folyamatos, minden pályázót 1 héten belül írásban értesítünk. A pályázaton részt vehetnek gyermek- és ifjúsági szervezetek, iskolák, osztályok, egyesületek, alapítványok, önkormányzatok, cégek ifjúsági szervezetei, kollektívák, nyugdíjas klubok, illetve természetes személyek, akik programokat, táborokat szerveznek. További információk a weboldalon.

Osztálykirándulás az Őrségben pályázat
Reál osztálykassza program
http://osztalykassza.hu/

A Reál üzlethálózat jóvoltából, jut élmény mindenkinek! A három éve életre hívott, általános iskolák osztálykirándulását támogató program, pályázat, aminek keretében eddig közel 3000 osztály kirándulását támogatták már, ezáltal felejthetetlen élményekkel gazdagítva a gyerekeket.

Reál osztálykassza program
Tilos osztálypénzt szedni
http://hvg.hu/cimke/oszt%C3%A1lyp%C3%A9nz

Bár törvény tiltja, hogy a szülőket osztálypénz fizetésére kötelezzék, évről évre szinte minden iskolában beszedik. Amióta világ a világ, ismerjük a fogalmat: osztálypénz. Mindig vinnünk kellett év elején (meg közben meg a végén), tábor előtt, ünnepségek előtt, meg úgy egyáltalán.

Tilos osztálypénzt szedni
Pályázati felhívás pedagógusoknak
http://hangulat.medves.hu/osztalykirandulas-palyazat

Medves hangulatszálló osztálykirándulás pályázata, amivel osztálya ingyen kirándulhat! Az osztálykirándulás pályázat 2013-as témája: "Az ideális osztálykirándulás" A pályázatban, a Medves keretei között megszervezhető osztálykirándulás tervet, tematikát várunk, mely sokrétű szempontrendszer alapján elégíti ki a pedagógus, a diákok, valamint az intézmények elvárásait. Leadási határidő: 2013. november 30. További információkat a weboldalon talál.

Pályázati felhívás pedagógusoknak
Naprakész pályázatfigyelő
http://www.pafi.hu/_pafi/palyazat.nsf/bont-tema-taborok?OpenPage

pafi.hu - Naprakész pályázatfigyelő: táborok, erdei iskolák, alkotótábor, osztálykirándulás, kedvezményes szálláshely pályázatok intézményeknek, önkormányzatoknak, alapítványoknak.

Naprakész pályázatfigyelő
Osztálypénz nincs, de mégis van?
http://hvg.hu/itthon/20120823_Vecepapir_ajandek_kirandulas__evi_40_mill#

Osztálypénz jogszabály: törvény tiltja, hogy osztálypénz befizetésére kötelezzék a szülőket. Ugyanakkor az osztálypénz szedése már régóta szokás Magyarországon, melyet általában a szülők szavaznak meg. Ennek célja általában: például az osztálykirándulások költségeinek biztosítása, nő−, illetve pedagógus napi ajándékok, némi tartalék összegyűjtése, valamint, hogy az utolsó évi kiadások egy részét a közös pénzből tudják fedezni, ne legyen egyszerre megeröltető a szülőknek.

Osztálypénz nincs, de mégis van?
Jogi fórum a témában
http://www.jogiforum.hu/forum/20/28259

Jogi portál - Osztálypénz jogi fórum, jogszabályok. Ügyvédi információk, tanácsok szakértőktől, online kapcsolatfelvétel, jogi útmutatók.

Jogi fórum a témában
Hirdetések
Oldal leírása
osztalykirandulas.wyw.hu: Kedves pedagógusok, diákok, kirándulást szervezők! Oldalunk segítséget nyújt a tervezésben, szervezésben: buszbérlés, látnivalók, osztálykirándulás programok belföldön és külföldön, erdei iskolák, szabadidős programok. Ifjúsági szálláshelyek, táborok, diákszállók, kempingek. Osztálykirándulás pályázatok, osztálypénz kezelés.Oldalunk célja, hogy a szervező egy helyen megtalálja osztálya számára, a legkedvezőbb kirándulást, programot.
Gyűjteményünkben 136 válogatott osztálykirándulás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 136 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3851