Osztálykirándulás szabadidős programok > Osztálykirándulás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Osztálykirándulás szabadidős programok > 9 weboldal. Kategória leírása: Az osztálykirándulás szervezésének fontos eleme, a szabadidős programok beépítése. Kalandparkok, kisvasút, sportolási lehetőségek.
Szponzorált linkek
Kisvasutak Magyarországon
http://www.kisvasut.hu/

Hazai kisvasutak, erdei vasutak bemutatása, menetrendek, programok, rendezvények. Nincs is annál jobb, amikor egy zakatoló kisvonat padján, megcsap az erdő illata! Kisvasutak: Abamellék, Balatonfenyves, Budapest, Gyermekvasút, Debrecen, Gemenc, Gyöngyös, Hortobágy, Királyrét, Lillafüred, Nagycenk, Pécs, Szilvásvárad...

Kisvasutak Magyarországon
Kétéltű vízibusz a Dunán
http://riverride.hu/

Különös jármű szállítja a kirándulókat, turistákat Budapesten közúton és a Dunán: ez a kétéltű vízibusz. Idegenvezetés, látványosságok bemutatása. A RiverRide Budapest egyedülálló városnéző programja, garantált szórakozást és élményt nyújt minden korosztálynak! Az úszó busz biztonságos és kényelmes.

Kétéltű vízibusz a Dunán
Orczy Kalandpark
http://www.orczykalandpark.hu/

Remek kalandozási lehetőség nemcsak osztálynak, de a tantestületnek is. A természetben megismerheted a diákjaidat egy másik oldalukról, amit az iskolában nem mutatnak meg. Tanítási órát is lehet szervezni, főzéssel egybekötve. Mozgasd meg az iskolád ajánlat: Programok megrendelése: megrendeles@orczykalandpark.hu, Telefon: +3620-236-12141089, Cím: Budapest, Orczy út 1.

Orczy Kalandpark
Robin Kalandsziget, Tiszafüred
http://www.robin-kalandpark.wlap.hu/

A tiszafüredi Holt-Tiszán található 18 hektáron elterülő Robin Kalandpark kicsiknek és nagyoknak, csoportoknak és osztályoknak is egész napos szórakozási lehetőséget kínál! Magyarország egyetlen vízzel körülvett kalandszigete, várja a kalandor látogatókat a 140 akadályelemből álló kötélpályával, ami földközelben is fut, de a lombkoronában is küzdhetünk. A Tisza- tó csodálatos világába repítjük el a lelkes kalandvágyókat és bemutatjuk nekik az egyedülálló növény és állatvilágot is több kilométer hosszú tanösvényünkön.

Robin Kalandsziget, Tiszafüred
Csobbanjon az egész osztály!
http://www.aqua-world.hu/hu/szolgaltatasaink/osztalykirandulas

Mi lenne, ha az idei osztálykirándulás keretében egy csodálatos vízi paradicsomba is ellátogatnátok? A kötelező programok után töltsetek egy fantasztikus napot az Aquaworldben! Medencék, csúszdák, külön étkezés, felejthetetlen élmény minden nebuló számára. Aquaworld - H-1044 Budapest, Íves út 16.

Csobbanjon az egész osztály!
Állatkertek, vadasparkok
http://www.allatok.hu/

Hazai és külföldi állatkertek, vadasparkok, növénykertek.

Állatkertek, vadasparkok
Elevenpark - óvodásoknak, kisiskolásoknak
http://elevenpark.hu/iskolai-es-ovodai-csoportoknak.html

Osztálykirándulás és ovis kirándulás az Elevenpark Játszóházba Budapesten. Játékos mozgás, szórakoztató élmények. Az itt található játékelemek beépíthetők iskolák és óvodák szociális nevelésébe és mozgáskultúra fejlesztésébe. Igény esetén, meleg, frissen főzött, egészséges ebédről is gondoskodunk.

Elevenpark - óvodásoknak, kisiskolásoknak
Vízi túrák a Velencei-tavon
http://www.velenceitohajozas.hu/osztalykirandulasok-p-23.html

Hajókirándulásaink, kenutúráink nagyszerű kikapcsolódási és ismeretszerzési lehetőségeket nyújtanak diákok számára, akár iskolai kirándulás keretében, akár nyári táborozás idején.

Vízi túrák a Velencei-tavon
Lézerharc osztályoknak
http://www.lasertag.hu/hu/school.html

Budapesten, a Normafánál fantasztikus lehetőség az osztálykirándulás megszervezése, melyet egy izgalmas és aktív lézerharccal, osztályharccal tudtok egybekötni. Akciós árak csoportoknak, osztályoknak!

Lézerharc osztályoknak
Hirdetések
Oldal leírása
osztalykirandulas.wyw.hu: Kedves pedagógusok, diákok, kirándulást szervezők! Oldalunk segítséget nyújt a tervezésben, szervezésben: buszbérlés, látnivalók, osztálykirándulás programok belföldön és külföldön, erdei iskolák, szabadidős programok. Ifjúsági szálláshelyek, táborok, diákszállók, kempingek. Osztálykirándulás pályázatok, osztálypénz kezelés.Oldalunk célja, hogy a szervező egy helyen megtalálja osztálya számára, a legkedvezőbb kirándulást, programot.
Gyűjteményünkben 136 válogatott osztálykirándulás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 136 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3851