Szervezett osztálykirándulás, szervezett programok > Osztálykirándulás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szervezett osztálykirándulás, szervezett programok > 9 weboldal. Kategória leírása: Egy és többnapos szervezett kirándulások, szabadidős programok osztályoknak.
Szponzorált linkek
Öko-Park, Eger-Szarvaskő
http://www.oko-park.hu/

Öko-Park panzió, kemping és kalandpark, a Bükki Nemzeti Park szívében. Cím: Borsod u. 9. Szarvaskő, Heves megye, H-3323 Az erdei környezet, színes élővilág és gyermekprogramok, tökéletes helyszínt biztosítanak a gyermektáborozáshoz, aktív Erdei Iskola programokhoz. Többfajta diákszállás lehetőség, elérhető menü és programajánlatok a biztonságosan elkerített Öko-Park kínálatában.

Öko-Park, Eger-Szarvaskő
Osztálykirándulás programok
http://osztalykirandulas.hu/

Pannon-Servus Utazási Iroda - Egy és többnapos kirándulások, szervezett programok, szálláslehetőségek, étkezési lehetőségek osztályoknak. Kérjen ajánlatot irodánktól, mivel országosan több száz szálláshellyel, programgazdával és más turisztikai szolgáltatóval állunk kapcsolatban Magyarországon, így lehetőségünk van megtalálni az Önnek megfelelő ajánlatot. Cím: 7621 Pécs, Ferencesek utcája 27.

Osztálykirándulás programok
Vízitúra, kenutúra Tiszabecsen
http://www.vizitura.com/

Vidám Delfin Utazási Iroda - Vízitúrák, kenutúrák szervezése osztályoknak is! Tiszabecsen panziót, kempinget éttermet is üzemeltetünk. Szakképzett oktatók, testnevelőtanárok foglalkoznak a gyerekekkel. Cím: 4400 Nyíregyháza, Szent Miklós tér 7.

Vízitúra, kenutúra Tiszabecsen
Osztálykirándulás a Bakonyba
http://www.iglauerpark.hu/csomagajanlatok/osztalykirandulas

Osztálykirándulás a Bakonyba, az Iglauer Park csomagajánlata oktatási intézményeknek. Városlőd Veszprém megyében betöltött központi elhelyezkedése, kiváló kiindulópontja egy kirándulásnak. A rendelkezésre álló sokszínű programok és városi helyszínek sokasága miatt, érdemes közvetlenül hozzánk fordulni, csoportra szabott ajánlatainkat a legjobb tudásunk szerint készítjük el. A csomag tartalma: szállás, étkezés, kedvezmények a környező turisztikai helyszíneken. Térítés ellenében különféle programok közül válogathatnak.

Osztálykirándulás a Bakonyba
JEKA - Osztálykirándulás a Dunakanyarba
http://www.jeka.hu/osztalykirandulas

JEKA Hungária Utazási Iroda osztálykirándulás ajánlatai a festői Dunakanyarba. Kedvező árú külföldi utak, tanulmányi kirándulások, osztálykirándulások szervezése egész évben. Ifjúsági szállóik, kiválóan alkalmasak osztálykirándulások, erdei iskolák, tanulmányi kirándulások helyszínéül.

JEKA - Osztálykirándulás a Dunakanyarba
Élménybázis Szilvásváradon
http://elmenybazis.hu/programcsomagok

A szilvásváradi Élménybázis programcsomagjai iskolásoknak. Egy napos programok, 2-3 napos osztálykirándulás csomagok, 6 éjszakás élménytábor, nyelvi táborok, erdei iskolák. Élménypedagógia a kalandparkban. Tekintse meg ajánlatainkat oldalunkon.

Élménybázis Szilvásváradon
Hajós osztálykirándulás a Dunán
http://www.mahartpassnave.hu/webset32.cgi?MAHART@@HU@@160@@271156773

A diákok sokszor unják az évek alatt jól bevált, hagyományos úti célokat és módokat. A MAHART PassNave kirándulóhajókat is indít osztályoknak, csoportoknak, iskoláknak a Dunakanyar festői városaiba, Szentendrére, Visegrádra, Esztergomba és Százhalombattára. Tapasztalt programszervezők számos érdekes, akív és kulturális ajánlata mellett, szállásajánlatok keresésében is segítséget nyújthatnak.

Hajós osztálykirándulás a Dunán
Osztálykirándulások történelmi köveken
http://www.hotelkapitany.hu/hu/programok/osztalykirandulas

A sümegi vár és a Várkapitány és csapata szeretettel várja a diákokat egy izgalmas középkori időutazásra. Élő, kalandos történelemóra programok. 1 és több napos osztálykirándulókat is szeretettel várunk programjainkra: betekintés a vár mindennapi életébe, középkori, lovagi történelem, lovaglás, korabeli fegyverek...Szállást és napi háromszori étkezést biztosítunk.

Osztálykirándulások történelmi köveken
Osztálykirándulás Tisza-tó - Szabics Kikötő
http://www.szabicskikoto.hu/osztalykirandulas-tisza-to/

Kedves osztálykirándulás szervezők, szülők és pedagógusok! Kérem engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk a Tisza-tó természetes világát és azon programokat, melyek a gyermekek részére élményszerű tanulást biztosítanak ebben a csodálatos környezetben. Ajánlatainkat kifejezetten osztályoknak állítottuk össze, figyelembe véve a pedagógusok és a szülők igényeit. Bízunk benne, hogy az Önök segítségével a lehető legtöbb fiatallal tudjuk megismertetni a Tisza-tó természeti csodáit és az egészséges életmódhoz szorosan kapcsolódó aktív testmozgás élményét.

Osztálykirándulás Tisza-tó - Szabics Kikötő
Hirdetések
Oldal leírása
osztalykirandulas.wyw.hu: Kedves pedagógusok, diákok, kirándulást szervezők! Oldalunk segítséget nyújt a tervezésben, szervezésben: buszbérlés, látnivalók, osztálykirándulás programok belföldön és külföldön, erdei iskolák, szabadidős programok. Ifjúsági szálláshelyek, táborok, diákszállók, kempingek. Osztálykirándulás pályázatok, osztálypénz kezelés.Oldalunk célja, hogy a szervező egy helyen megtalálja osztálya számára, a legkedvezőbb kirándulást, programot.
Gyűjteményünkben 136 válogatott osztálykirándulás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 136 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3851