Tanulmányi kirándulás, múzeum, nevezetességek > Osztálykirándulás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tanulmányi kirándulás, múzeum, nevezetességek > 19 weboldal. Kategória leírása: Az osztálykirándulások alkalmával - oktató-nevelő célzattal - tanulmányi programokat, múzeumlátogatásokat, történelmi nevezetességeket is érdemes beszervezni.
Szponzorált linkek
Magyar múzeumok
http://museum.hu/

museum.hu - A Magyar múzeumok átfogó oldala. Múzeumok listája, eseménynaptár, tárlatok, állandó és időszaki kiállítások információi.

Magyar múzeumok
Skanzen, Szentendre
http://skanzen.hu/

Múzeumpedagógiai foglalkozások a Skanzenben. A foglalkozásokat, igényeket a múzeumlátogatás előtt legalább két héttel telefonon egyeztessék velünk. Tantestületi vagy iskolai kiránduláshoz igény szerint fél- vagy egész napos, kedvezményes programcsomagokat is összeállítunk, akár kedvezményes uzsonnacsomaggal. A szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum alapításának célja, hogy bemutassa a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját eredeti, áttelepített épületekkel, hiteles tárgyakkal, régi településformák keretében, a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakban. Egy-egy tájegység lakóépületeiben, portáin és egyéb építményeiben működnek műhelyeink, melyekben különböző foglalkozások is zajlanak.

Skanzen, Szentendre
Ópusztaszer Nemzeti Történeti Emlékpark
http://www.opusztaszer.hu/

Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark. Nyitva tartás, belépőjegyek, programok, skanzen, szolgáltatások, szálláslehetőségek. Osztályoknak: múzeumpedagógiai foglalkozások, vetélkedők, táborozási lehetőségek.

Ópusztaszer Nemzeti Történeti Emlékpark
Nemzeti emlékhelyeink
http://www.itthon.hu/web/guest/hirek/-/content/10180/1/magyar-nemzeti-emlekh ...

Nemzeti emlékhelyeink - Budapest: Várnegyed, Hősök tere, Magyar Nemzeti Múzeum...Ópusztaszer Történelmi Emlékpark, Somogyvár-Kupavár, Székesfehérvár Romkert, debreceni Református Nagytemplom és kollégium, pákozdi katonai emlékhely...

Nemzeti emlékhelyeink
Millenáris
http://www.millenaris.hu/

A Millenáris (Millenáris Park) kulturális és rendezvényközpont, hivatalos oldala. Kiállítások, létesítmények: Csodák Palotája, Jövő Háza kiállítás, parkosított terület, Pixel Galéria, Teátrum, Hajóterem, Csiga Galéria...Az oldalon frissen értesülhetünk a kiállításokról, gyermekprogramokról, aktuális rendezvényekről.

Millenáris
Nemzeti Parkok Magyarországon
http://www.nemzetipark.gov.hu/

A nemzeti park igazgatóságok öko-turisztikai kínálatai: természetvédelmi látogatóközpontok, bemutatóhelyek, tanösvények, szakvezetéses túra programok. Programok, szálláslehetőségek.

Nemzeti Parkok Magyarországon
Sziklakórház Múzeum, Budapest
http://www.sziklakorhaz.eu/

Sziklakórház Múzeum – Titkos légókórház és atombunker. Cím: 1012 Budapest, Lovas út 4/c. A Sziklakórház a Budai Vár alatt található, ahol a háború igazi borzalma jelenik meg, de történelem szörnyűségei mellett az embertelen körülmények között embernek maradó igazi hétköznapi hősöket közvetíti. A múzeumpedagógiai programok, kalandos időutazást ígérnek a Várhegy múltjába, a háborús orvoslás és a polgári védelem jórészt a hétköznapi életben ismeretlen világába. Érdemes ellátogatni ide, osztálykirándulás, városnézés, történelem vagy osztályfőnöki óra keretében. Sokféle program közül lehet választani.

Sziklakórház Múzeum, Budapest
Magyarországi várak listája
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gi_v%C3%A1rak_list%C3%A1ja

Magyarországi várak listája a Wikipédián. A várak története, leírásuk.

Magyarországi várak listája
Tájházak
http://www.tajhaz.hu/

Tájházak, falumúzeumok, néprajzi gyűjtemények Magyarországon. Néprajzi kincsek, helytörténeti gyűjtemények, hagyományok bemutatása, fontos építőköve a gyermekek kulturális fejlődésének.

Tájházak
Katonai Emlékpark Pákozd
http://www.kempp.hu/

Hadtörténelmünk bemutatása 1848-tól napjainkig. Az emlékhely, az 1848. szeptember 29-i pákozd-sukorói csata emlékére 1951-ben állított obeliszk környezetében található 1,6 hektáros területen.

Katonai Emlékpark Pákozd
Egri vár
http://www.egrivar.hu/

Egri Vár, Dobó István Vármúzeum hivatalos honlapja. Eger az egyik leglátogatottabb turista célpont Magyarországon. A törökök 1552-ben támadtak Eger ellen. A kétezer fős védősereg közel negyvenszeres túlerővel szemben, öt heti ostromban védte meg a várat. A hősies helytállás a magyar történelem egyik kiemelkedő eseménye, s híre – Gárdonyi Géza történelmi regénye révén – a világ minden részébe eljutott.

Egri vár
Múzeumi óra
http://www.muzeumiora.hu/

Nagy kihívás a pedagógusoknak a múzeumi látogatások hatékony megszervezése és az erre való felkészülés. Oldalunk segítségével kényelmesen szervezett múzeumi látogatásokat. Az adatbázisban közel 500 múzeumpedagógiai program és több ezer kiállítás közül választhatják ki az elvárásaiknak és diákjainak a leginkább megfelelőt.

Múzeumi óra
Mohácsi Történelmi Emlékhely
http://www.mohacsiemlekhely.hu/

A mohácsi történelmi emlékhely és szoborpark, a mohácsi csatamező temetkezési helyén a csata 450. évfordulóján, 1976-ban nyílt meg. Az ország sorsát megpecsételő vesztes csatában mintegy 28 ezer magyar vitéz halt meg.

Mohácsi Történelmi Emlékhely
Várak útján
http://www.varakutjan.gportal.hu/

Zsolesz oldalán egy helyen megtaláljuk a történelmi Magyarország várait. Várak határon innen és határon túl.

Várak útján
Történelmi emlékhelyek Magyarországon
http://www.turautak.eoldal.hu/cikkek/latnivalok/tortenelmi-emlekhelyek/

Történelmi emlékhelyek, várak, erődök, ókori romok, honfoglalás kori emlékek, csata helyszínek Magyarországon.

Történelmi emlékhelyek Magyarországon
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
osztalykirandulas.wyw.hu: Kedves pedagógusok, diákok, kirándulást szervezők! Oldalunk segítséget nyújt a tervezésben, szervezésben: buszbérlés, látnivalók, osztálykirándulás programok belföldön és külföldön, erdei iskolák, szabadidős programok. Ifjúsági szálláshelyek, táborok, diákszállók, kempingek. Osztálykirándulás pályázatok, osztálypénz kezelés.Oldalunk célja, hogy a szervező egy helyen megtalálja osztálya számára, a legkedvezőbb kirándulást, programot.
Gyűjteményünkben 136 válogatott osztálykirándulás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 136 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3851